Keresd őket a biztos eredményért!

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy régi nagy vágyamnak eleget teszek, és saját vállalkozást alapítok. Én ugyanis egy nagy cégnél dolgoztam egészen kilenc évig, azonban iszonyatosan belefásultam a minden napi feladatokban, elfáradtam abban, hogy nem igazán van kihívás és motiváció számomra ennél a cégnél. Én mindig is szerettem a kétkezi munkát, de a szüleim javaslatára főiskolát végeztem és irodai munkát kezdtem el. Olyannyira nem tetszett nekem ez a munka, hogy szinte folyamatosan azon gondolkodtam, hogy hogyan tudnék saját vállalkozást alapítani és akár az irodai munka mellett egy felújításokkal foglalkozók kis egyéni vállalkozást elindítani. Természetesen a két munka együtt nem fér meg, ezt én már nagyon jól tudom, hiszen időben egyáltalán nem lehet a kettőt összeegyeztetni.

Az évek során sikerült felhalmoznom egy kis megtakarítást, és úgy döntöttem, hogy kockáztatok, otthagyom a biztos de számomra nem megfelelő munkámat, és egy egyéni vállalkozást indítok, ami felújítási feladatokat lát el legfőképp családi házaknál. Persze a kezdetek nagyon nehéz időszakot tártak elém, hiszen nem volt elég a cégalapítási feladatokat elvégezni ráadásul teljesen egyedül, hanem még az eszközök beszerzésével is meggyűlt a bajom. Én ugyanis nagyon jól tudom, hogy hihetetlenül fontos, hogy az ember milyen minőségű és mennyire jól használható eszközökkel dolgozik. Kerestem egy olyan barkács bolt segítségét, akik szakmailag tökéletesen képzettek, és teljesen jól tudják, hogy a mindennapi használathoz milyen minőségű és milyen márkájú eszközök felelnek meg, és ebben akár tanácsot is tudnak adni számomra.

Nem volt könnyű dolgom a keresgéléssel, mert nagyon sok helyen csak kiszolgáltak, de néha fogalmuk sem volt, hogy egy-egy márka terméke pontosan milyen paraméterekkel működik, mennyire tartós, mennyire szeretik a szakemberek és mennyire használható a minden napi folyamatos munkában. Nekem iszonyatosan fontos az is, hogy kényelmesen lehessen egy géppel dolgozni, hiszen sokkal könnyebb és gyorsabb a munka elvégzése ilyen eszközökkel. Az egyik ismerősöm javaslatára aztán felkerestem a fabrikshop csapatát, és egy csapásra megoldódott minden nehézségem az eszközbeszerzéssel kapcsolatban. Azóta is együtt dolgozunk, a vállalkozásom nagyon jól működik, és most már tudom, hogy jól döntöttem amikor bátran kockáztattam. Mindenkinek javasolni tudom, hogy kövesse az álmait, és ha jó szerszámokra vágyik akkor keresse fel a fabrikshop csapatát.