Gyors munkavégzés az új rakodógép segítségével

A vírus és a háború mellett a legnagyobb gond nálunk is évek óta súlyt, ami nem más, mint az emberi munkaerő hiánya. Cégünk folyamatosan próbál fejlődni és haladni a korral, mind a hatékonyság és a termelékenység tekintetében is. De ez nehéz úgy, hogy nem vagyunk mindig elegen és alapvetően ez az időszak sem kedvez nekünk. Sok szempontból vizsgálva amellett döntöttünk, hogy a beszerzünk egy homlokrakodó gépet. Az eszköz sok folyamatot jelentősen meg fog könnyíteni és sokkal gyorsabban fogunk tudni haladni az anyagmozgatással is.

Gyors munkavégzés az új rakodógép segítségével

Ajánlásból találtunk rá a rakodok.hu csapatára, akik segítségünkre voltak mindenben. Miután kiválasztottuk a megfelelő modellt, melyet rövid időn belül át is vehettünk. A döntés során fontos volt az ár, az is, hogy komoly háttér legyen alkatrészek és szaktudás tekintetében. A rakodok.hu-nál mindkettő rendelkezésre áll, így nem kell aggódnom e tekintetben. Mivel ezek a rakodók nagy igénybevételnek vannak kitéve szerintem ez egy nagyon fontos szempont. Logikus is valahol, hogy semmi sem tart örökké és a kopó dolgok a nagy igénybevétel hatására jobban használódnak.

Nem ismertük korábban a Kaiwei márkát, de eléggé strapabírónak tűnt és igen meggyőző paraméterekkel rendelkezett ahhoz, hogy ne kellejen sokat hezitálni. Lassan fél éve van nálunk és elmondhatom, hogy abszolút nem csalódtam. Jó gép, jól működik, nem volt vele semmi extra, pedig azért van használva bőven. A fogyasztása meglepett mindenkit, mert igen alacsony, ahhoz képest, amit tud, mi azért építkezések során is dolgozunk vele és remekül bírja az építőipari igénybevételt is!

A rakodó ár érték arányban igen szuper, és emellett könnyen kezelhető, fürge de erős akkor itt a tökéletes megoldás. Nem hittem volna, hogy ennyire számunkra ideális modellt fogunk tudni venni.