Egyszer mindenkinek szüksége lesz rá

Az ember manapság már számtalan helyzetben azt észleli, hogy inkább beletemetkezik a telefonjába a buszon, utazás közben, mint hogy emberekkel beszélgessen. Én nagyon azt gondoltam, hogy nem leszek ilyen, és nem kell majd szembe néznem azzal, hogy én is inkább ezt választom a beszélgetés helyett, de ma már nálam is ez a helyzet. Ennek sok oka van természetesen, de van benne egyfajta természetesség is, ami felé az ember megy. Nagyon sok mindent már a telefonon csinálunk. E-mail üzenetek, képek, anyagok átküldése, sok ember már a munkáját is a telefonon végzi, legalábbis annak egy részét biztosan.

És hát egy másik örök igazságra is rá kellett döbbennem, hogy aki ennyit használja a készüléket, annak előbb vagy utóbb elengedhetetlenül szüksége lesz valamire, ami nem más, mint egy mobiltelefon szervíz. Én is nagyon sokáig legyintgettem ezekre a kijelentésekre, de be kell látnom, hogy előbb vagy utóbb sérül az a telefon. Betörik a kijelző vagy éppen csak nem jól működik már az akkumulátor és máris szükségünk van egy megbízható szervízre. Mert hát az összes adat a telefonunkon van tárolva. És hát persze vannak pótolhatatlanok és vannak olyanok, amik kifejezetten azért szorulnak védelemre, mert ha illetéktelen kezekbe kerülnek, akkor nagyon megüthetjük a bokánkat.

Így tehát én azt mondom, hogy jó előre gondolkodni, és tanácsokat, ajánlásokat kérni egyes szervízekről, hogy abban a bizonyos sürgető vagy kellemetlen szituációban, amikor nagyon szükségünk van a gyors és precíz segítségre, már ne a választással keljen bajlódni, hanem maximális biztonságban el tudjuk a megfelelő és megbízható helyre vinni a telefonunkat, hogy újjá varázsolják azt.