Ha a legeslegjobbakat keresed

A vállalkozók élete sosem könnyű, ezt kívülről mindig mindenki jól látja, de bizony hogy ha ki kell próbálnia azt az életet, vagy úgy dönt, hogy megvalósítja az álmait és vállalkozást indít, akkor már a saját bőrén érzi ezt a stresszes és feszítő érzést, és koránt sem tűnik annyira viselhetőnek mint annak előtte. Én már közel három éve hogy megalapítottam a vállalkozásomat, és bizony rögtön a legnehezebb formán kezdtem bele ebbe az egészbe, hiszen már alakuláskor tizenöt munkavállalóm volt, akikért felelősséggel tartozom a mai napig, és egy-egy nehezebb helyzetben a vállamon érzem annak a nyomását, hogy ha rosszul döntök vagy valami rosszul alakul, akkor az ő életük is elindul a lejtőn, hiszen e megélhetésük és az egzisztenciájuk a vállalkozástól és az abban betöltött munkakörüktől függ.

Emiatt én mindig is úgy éreztem, és azt gondolom, hogy ez a hosszútávú sikereink titka is, hogy mindig mindenből a legtökéletesebbet kell választanom a vállalkozás életébe, hogy ne forduljon az elő, hogy kisebb, lényegtelennek tűnő momentumokon vagy tényezőkön bukik el bármilyen nagyobb projekt vagy megrendelés, pályázat a vállalat életében. Ez a gondolkodás pedig nekem nagyon sokat segített, és biztos vagyok abban is, hogy rengeteg sikert hozott a vállalati életben.

Nekem tényleg ugyanolyan fontossággal bírt a takarító cég kiválasztása, mint a legfőbb beszállító partnerünké, de azt is mondhatom akár, hogy a legnagyobb gondossággal választottam ki legutóbb az a xiaomi szerviz csapatot, akik közre fognak működni a jövőben a céges telefonok javításában, hiszen fontos hogy biztonságban legyen a céges adataink és információink, és hogy a lehető legrövidebb idő alatt készen legyenek a készülékek egy-egy javítás esetén, hiszen fontos az elérhetőség biztosítása az ügyfelek felé. Elmondhatom, hogy maximálisan elégedett vagyok a vállalat működésével, növekedésével és a külső partnerekkel egyaránt. Én azt gondolom, hogy mindenben a tökéleteset kell keresni ahhoz hogy az ember élete kerek egész legyen, és ez nem csak a vállalkozások életében igaz, hanem magánemberként egyaránt követem ezt a gondolatmenetet.