Egy tökéletes csapat

Manapság egy vállalat vezetőjének nincs könnyű dolga. Nagyon nehéz jó csapatot felépíteni, és talán még nehezebb kiválasztani a szolgáltató partnerek közül azokat, akik nem csak profi szinten űzik a saját tevékenységüket, és hatalmas szakmai tudással és tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, hanem nagyon lelkiismeretes hozzáállással és rugalmas, együttműködő közös munkával segítik a vállalat előre jutását az üzleti életben. Egy-egy fejlesztés mindig nehéz feladatot tartogat a vállalat minden tagja számára, de ha sikerül jó partnereket találni a feladatok elvégzésére, nagyon meg tudjuk könnyíteni a cég feladatát és döntései meghozatalát.

Azért mondom ezt, mert tapasztalat, hogy ha egy nem csak profi munkát végző, hanem megfelelő hozzáállással rendelkező céget választunk kivitelezőnek, harminc-negyven százalékkal kevesebb idő és energia szükséges egy-egy feladat, projekt, fejlesztés bevezetésére, mint hogyha csak profi munkaeredményt várunk el a kivitelezőtől.

Legutóbb például lecseréltük a cég fotós munkatárs csapatát, mert bár a képek tökéletesek voltak, amit átadtak, és valóban valósághűen, gyönyörűen bemutatták az egyes termékeinket, de nagyon nehézkes volt egy-egy fotózás koncepciójának a kiválasztása, illetve nem voltak igazán rugalmasok nagyon sok helyzetben.

Jelenleg a https://fotodastudio.hu/ csapat mindenben az élen jár. Annyival másabb, könnyebb velük együtt dolgozni, mint az előző csapattal volt, hogy azt elmondani nem tudom. És ami a legszebb, hogy ezt nem csak magamon érzem, hiszen cégvezetőként tapasztalom a beosztottak hozzáállását is. Hihetetlen jó ezzel a kis csapattal együtt dolgozni. Lelkiismeretesek, rugalmasok és mindemellett hihetetlen gyönyörű képeket készítenek nekünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy az ajánlások alapján hozza meg a választást egy-egy külső szolgáltató kiválasztását illetően, ha teheti, mert hatalmas hatékonyságbéli különbségeket lehet tapasztani. A Fotoda csapatát pedig  csak ajánlani tudom bármilyen témakörben.