Egy kis doboz szeretet

Pár találni nem könnyű. Rengetegen küzdenek azzal a problémával, hogy vagy egyáltalán nem tudnak ismerkedni, mert nincs tér és idő, helyszín rá, vagy nem igazán tudnak tartós kapcsolatot fenntartani, mert annyira más az érdeklődés, életritmus, személyiség, hogy egyszerűen nem tud jól kijönni a két ember pár hónapnál tovább. Én azt mondhatom, hogy nagyon szerencsés vagyok e tekintetben. Én közel három éve, huszonnégy évesen megtaláltam életem párját, akivel együtt szeretnék megöregedni, és tudom, hogy ő is nagyon szeret, és ő is így gondolja. Hihetetlen jó érzés, hogy az ember érzi, megtalálta a másik felét, akire tényleg mindig számíthat. Harmónia, tisztelet és szeretet van közöttünk, amiért nem tudok elég hálás lenni az életemnek, és minden nap legalább egyszer tényleg megköszönöm az életnek, hogy mi egyáltalán ismerjük egymást és találkoztunk.

Apró ajándékot is kaptam tőle minap, és ami még fontosabb számomra, hogy az ajándéknak nem az ára volt a lényeg, hanem a figyelem, ami benne megnyilvánult. Mert én sokat vezetek és minden cipőm gyorsan tönkre megy, mivel sokat kell használnom a pedálokat. És ezt már nagyon sokszor meghallgatta tőlem, mert hihetetlen bosszantó a dolog, hiszen teljesen jó cipők használhatatlanná válnak csak a sarkuk és a vezetés miatt. Valamelyik nap pedig hazajött egy picike kis dobozzal, ami egy heelgood sarokvédőt rejtett.

Mondanom sem kell, hogy egyrészt nagyon meglepődtem, mert hirtelen fogalmam sem volt, hogy mire is jó ez a kis cukiság, és hogy egyáltalán miért kaptam ajándékot, hiszen se szülinapom sem névnapom nem volt. Kellett egy pár pillanat, hogy rájöjjek, figyelmesség a kulcsszó. Nagyon örülök, hogy mi így élünk, és így telnek a mindennapjaink. Remélem még nagyon sok éven keresztül meg tudjuk őrizni ezt, mert így biztosan nem távolodunk el egymástól és nem lesz lapos a kapcsolatunk. Nagyon szeretem őt. Mindenkinek azt kívánom, hogy sok ilyen kis doboznyi szeretet legyen az életében.